X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto
Deze webwinkel erismeer.nl is een onderdeel van AmpsenDesign, ons familiebedrijfje. We zijn dagelijks bezig met het uitgeven van evangelisatiematerialen; de website christelijknieuws.nl; vormgeving, redigeren en vertalen van boeken en artikelen.

Ons motto: Samen het goede nieuws verspreiden!
Want er is meer tussen hemel en aarde. Wij maken materialen die daarover vertellen; het zijn kleine wegwijzers naar God. Het is geweldig dat er enthousiaste mensen zijn die onze uitgaven gebruiken om anderen te laten weten dat God van hen houdt.
Henk-Jan: 'Ik geniet ervan om nieuwe materialen te bedenken en vorm te geven. Daarnaast ben ik vaak in onze omgebouwde garage te vinden, waar ik de bestellingen inpak! Bij elk pakje denk ik: daar gaan weer boodschappers van het goede nieuws het land in!'
Elza: 'Dagelijks neem ik de telefoon aan en reageer op de mail. Met veel plezier verzorg ik de administratie van de webshop. Daarnaast denk ik met Henk-Jan mee bij de ontwerpen en vooral de teksten van onze uitgaven.'
 
Deze regels uit de bijbel bemoedigen ons:
'God wil dat iedereen tot inkeer komt en niemand verloren gaat' (2 Petrus 3:9).
'Wat telt is dat Christus verkondigd wordt' (Filippenzen 1:18).
'Richt daarom uw gedachten op alles wat waar, eervol, rechtvaardig, zuiver en mooi is' (Filippenzen 4:8).

Ons gebed is dat dit werk eraan mag bijdragen dat mensen Jezus Christus leren kennen als hun Redder en Heer, en God als hun Vader.

Henk-Jan en Elza Oudenampsen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies